Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber-ne més

Acepto

El web de B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P. té com a finalitat informar dels productes, dels serveis i de les novetats que ofereix als clients actuals i també als nous usuaris.

El domini www.b67.es és propietat de B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P

B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P. és la titular dels drets de propietat intel·lectual. Queda prohibida la reproducció, la distribució, la comercialització i qualsevol tipus de transformació d'aquesta pàgina web sense tenir el consentiment per escrit dels responsables de B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P

B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P rebutja la responsabilitat que es derivi de la incorrecta utilització dels continguts i es reserva el dret a fer les modificacions (eliminació o restricció total o parcial) de continguts que cregui oportuns sense previ avís.

B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P no es responsabilitza dels continguts que s'ofereixen mitjançant enllaços a pàgines de tercers o qualsevol referència externa a un altre lloc d'informació. Són referències merament informatives.

B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P no es responsabilitza de qualsevol conseqüència directa o indirecta que pugui ocasionar l'exactitud dels continguts del web.

 

 

Protecció de dades


En compliment de la normativa de dades de caràcter personal i d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, les dades de caràcter personal aportades mitjançant l'emplenament dels formularis d'aquesta web formaran part d'un fitxer propietat de B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P

En enviar aquestes dades, l'usuari o el client dóna el seu consentiment perquè formin part d'aquest fitxer que té com a finalitat l'enviament de comunicacions de caràcter comercial o informatiu.

En compliment d'aquesta llei B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P no cedirà totalment o parcialment aquestes dades a cap empresa o organització ni els utilitzarà per a altra fi del que sigui el descrit en el paràgraf anterior.

El titular de les dades podrà exercitar els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició en els termes i en els terminis que estableix la Llei orgànica 15/1999, dirigint-se a:


B-67 Palomeras Arquitectes, S.L.P
C/ Berlin, 67 4º A - 08029 Barcelona
Tel. 93 322 39 04
Fax 93 363 06 44
email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.