Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber-ne més

Acepto

socios

B67 PALOMERAS ARQUITECTES es un equip multidisciplinar fundat al 2007, liderat per Josep Palomeras Admetller, arquitecte de gran trajectòria professional desde 1972, con Laia Palomeras Romeu y Albert Palomeras Romeu que desenvolupa projectes d'edificació i urbanització amb especial experiencia en projectes residencials, creats desde un punto de vista sostenible i optimizant els recursos naturals.

L'equip de B67 Palomeras Arquitectes presta especial atencin al procés constructiu, responent en cada cas a les necessitats del client,  per aconseguir un projecte de màxima qulitat en la que principalment els seus usuaris finals estiguin gust.

JOSEP PALOMERAS ADMETLLER
Barcelona, 1948. Col·legiat 4876/3.
Soci fundador de B67 Palomeras Arquitectes, slp 
Es arquitecto per l'Escola Tècnica Superior de Arquitectura de Barcelona (ETSAB) desde 1972. Desde el primer moment exerceix a la professió amb dedicació absoluta desde la concepció del projecte fins al exhaustiu seguiment de les obres i aconseguir l'entrega del certificado final de obra. 
Amb gran cura e interés en l'arquitectura residencial ha realizat més de 600 projectes de habitatges.

LAIA PALOMERAS ROMEU
Barcelona, 1978. Col·legiat 43880/4.
Socia fundadora de B67 Palomeras Arquitectes, slp 
Es arquitecta per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) desde 2004 y realitza un máster en gestió urbanística en 2005-2006 por l'ETSAB.

ALBERT PALOMERAS ROMEU
Barcelona, 1984. Col·legiat 59179/3.
Obté una beca en 2006 per estudiar en la Università degli Studi Roma Tre.
Es arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) desde 2009 any en el que s'incorpora com a soci de B67 Palomeras Arquitectes, slp.